Skills & Brands Academy

Iconen Employer Branding

Employer Branding

Iconen Recruitment

Recruitment

Iconen Job Marketing

Job Marketing

Iconen Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarkt-communicatie

Iconen Loopbaanontwikkeling

Duurzame Inzetbaarheid

Iconen Training

Academy

Skills & Brands Academy

  Als organisatie ben je op allerlei manieren bezig om het beste uit je bedrijf en je medewerkers te halen. Je zorgt voor snelle en makkelijke klantprocessen en hebt een gedegen groeiplan voor ogen. Nieuwe technologieën en media leiden tot veranderingen in businessmodellen, concurrentie en gedrag van mensen. Deze veranderingen hebben een serieuze impact op marketing en communicatie. Niet zo verwonderlijk dat er een groeiende behoefte is aan concrete kennis en ervaring op het gebied van: Job Marketing, Recruitment & Employer Branding. 

  Leer niet om te werken, maar werk om te leren!

  Wat leer je bij de Skills & Brands Academy

  Met de Skills & Brands Academy spijker je jouw kennis van disciplines zoals recruitment en digitale jobmarketing bij. Aan de hand van gerichte vraagstukken leer je een recruitmentstrategie te ontwikkelen, zodat je weet hoe je de juiste kandidaat kunt vinden. Immers, alles draait om de juiste aanpak. Elke training, opleiding of workshop is toegespitst op wat jouw organisatie nodig heeft. Leer persona’s maken, pakkende (online) vacatureteksten schrijven en hoe deze gericht zichtbaarder te maken bij de juiste kandidaat.

   Skills & Brands workshops

  N

  Workshop Recruitment

  Tijdens deze twee uur durende praktische recruitmentworkshop leer je de belangrijkste succesfactoren om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van je eigen recruitmentkracht.
  N

  Workshop Vacaturetekst schrijven

  Een goede vacaturetekst is online vindbaar, spreekt de doelgroep aan, maakt een voorselectie en activeert tot solliciteren. In deze twee uur durende workshop leer je doelgroepgerichte en wervende vacatureteksten te schrijven op basis van een persona. En hoe je deze zichtbaar kunt maken met de inzet van de juiste mediamiddelen.
  N

  Training Employer Branding

  Aan de hand van een SWOT-analyse ga je gedurende 2 dagen aan de slag met een routekaart op weg naar een sterker werkgeversmerk. Bepaal je toegevoegde waarde en zorg voor een onderscheidende propositie die zowel intern als extern duidelijk maakt van welke voordelen ze profiteren als ze voor jou als werkgever kiezen.

  Skills & Brands maakt ook graag een training op maat voor jouw bedrijf.

  "Skills & Brands helpt krachtige bedrijven te bouwen"

  door samen te vinden – binden - boeien

  Onze blogs

  Zorg voor een sterk werkgeversmerk!

  Zorg voor een sterk werkgeversmerk!

  We zoeken allemaal naar de juiste mensen die passen bij onze organisatie. Maar deze mensen vinden  en tevens aan je binden blijkt in de praktijk toch vaak lastig te zijn. In onze concurrerende  maatschappij is het daarom noodzakelijker dan ooit om consistent uit te dragen wie je als organisatie bent. Wie tijd steekt in een sterk werkgeversmerk, ook wel employer branding, is de concurrentie voor. Een krachtig werkgeversmerk...

  Lees meer

  Job Marketing

  Je bent volop bezig met het vinden van een nieuwe medewerker voor jouw organisatie. Om de...

  Lees meer