Skills & Brands Academy

Iconen Employer Branding

Employer Branding

Iconen Recruitment

Recruitment

Iconen Job Marketing

Job Marketing

Iconen Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarkt-communicatie

Iconen Loopbaanontwikkeling

Duurzame Inzetbaarheid

Iconen Training

Academy

Skills & Brands Academy

  Als organisatie ben je op allerlei manieren bezig om het beste uit je bedrijf en je medewerkers te halen. Je zorgt voor snelle en makkelijke klantprocessen en hebt een gedegen groeiplan voor ogen. Nieuwe technologieën en media leiden tot veranderingen in businessmodellen, concurrentie en gedrag van mensen. Deze veranderingen hebben een serieuze impact op marketing en communicatie. Niet zo verwonderlijk dat er een groeiende behoefte is aan concrete kennis en ervaring op het gebied van: Job Marketing, Recruitment & Employer Branding. 

  Leer niet om te werken, maar werk om te leren!

  Wat leer je bij de Skills & Brands Academy

  Met de Skills & Brands Academy spijker je jouw kennis van disciplines zoals recruitment en digitale jobmarketing bij. Aan de hand van gerichte vraagstukken leer je een recruitmentstrategie te ontwikkelen, zodat je weet hoe je de juiste kandidaat kunt vinden. Immers, alles draait om de juiste aanpak. Elke training, opleiding of workshop is toegespitst op wat jouw organisatie nodig heeft. Leer persona’s maken, pakkende (online) vacatureteksten schrijven en hoe deze gericht zichtbaarder te maken bij de juiste kandidaat.

   Skills & Brands workshops

  N

  Workshop Recruitment

  Tijdens deze twee uur durende praktische recruitmentworkshop leer je de belangrijkste succesfactoren om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van je eigen recruitmentkracht.
  N

  Workshop Vacaturetekst schrijven

  Een goede vacaturetekst is online vindbaar, spreekt de doelgroep aan, maakt een voorselectie en activeert tot solliciteren. In deze twee uur durende workshop leer je doelgroepgerichte en wervende vacatureteksten te schrijven op basis van een persona. En hoe je deze zichtbaar kunt maken met de inzet van de juiste mediamiddelen.
  N

  Training Employer Branding

  Aan de hand van een SWOT-analyse ga je gedurende 2 dagen aan de slag met een routekaart op weg naar een sterker werkgeversmerk. Bepaal je toegevoegde waarde en zorg voor een onderscheidende propositie die zowel intern als extern duidelijk maakt van welke voordelen ze profiteren als ze voor jou als werkgever kiezen.

  Skills & Brands maakt ook graag een training op maat voor jouw bedrijf.

  "Skills & Brands helpt krachtige bedrijven te bouwen"

  door samen te vinden – binden - boeien

  Onze blogs

  Whitepaper arbeidsmarktcommunicatie

  Whitepaper arbeidsmarktcommunicatie

  Heb jij ook moeite met het vinden van de juiste medewerkers? Of juist met het vasthouden van je medewerkers? Of misschien worstel je met het op de kaart zetten van jouw organisatie als aantrekkelijk werkgever? Een goede arbeidsmarktcommunicatiestrategie helpt je daarbij!Wil je hier meer over weten, download dan nu onze whitepaper 'In 7 stappen naar een goede arbeidsmarktcommunicatie'.

  Lees meer

  Whitepaper 6 tips voor een effectieve Employer Branding

  De huidige arbeidsmarkt is nou niet wat je noemt een hoorn des overvloeds. Voor veel werkgevers is het momenteel best lastig om de juiste krachten aan te trekken. Wij jij ook de vruchten plukken van een sterk werkgeversmerk? Lees nu onze whitepaper met 6 praktische tips voor een effectieve Employer Branding.

  Lees meer