Skills & Brands

Onze 360° aanpak.

De juiste mensen vinden is één ding. Maar deze mensen ook nog eens binden en boeien, maakt het voor jouw bedrijf stukken interessanter. Want zeg nou zelf: wie heeft er zin om veel tijd en geld te steken in werving en selectie van kandidaten die uiteindelijk geen perfecte match blijken en jou geen solide personeelsbestand opleveren?

Daarom bieden wij een totaalconcept op het gebied van vinden, binden en boeien van talent. En als we het over talent hebben, dan bedoelen we de juiste mensen voor jouw bedrijf. Mensen die bij jouw bedrijf passen.

Een totaalconcept op het gebied van vinden, binden en boeien van talent.

Naast het bieden van effectief recruitment, zorgen we er tevens voor dat jouw bedrijf een sterk werkgeversmerk (& BRAND) wordt. En door jouw mensen te bieden wat ze nodig hebben (& SKILLS), helpen we tevens om deze talenten blijvend aan het bedrijf te binden. Vinden, binden, boeien, noemen we dat.

 

Samen met jou gaan we een 360° plan van aanpak maken en uitvoeren. Door onze bundeling van expertises, kijken we vanuit diverse disciplines naar jouw bedrijf. En adviseren we je op het gebied van Employer Branding, Recruitment, Arbeidsmarktcommunicatie, Job Marketing, Duurzame Inzetbaarheid en Academy.

Zo maken we van jouw bedrijf een krachtig bedrijf met oog voor de toekomst!

Ons team

Brigitte
Grootveld

Lees meer over Brigitte

Jeanine
Schouten

Lees meer over Jeanine

Yvonne
van der Harst

Lees meer over Yvonne