Employer Branding

Iconen Employer Branding

Employer Branding

Iconen Recruitment

Recruitment

Iconen Job Marketing

Job Marketing

Iconen Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarkt-communicatie

Iconen Loopbaanontwikkeling

Duurzame Inzetbaarheid

Iconen Training

Academy

Employer Branding

Skills & Brands helpt van jouw bedrijf een sterk werkgeversmerk te maken, in de marketingmond ook wel Employer Branding genoemd. Een krachtig werkgeversmerk valt op, spreekt aan en werkt als een magneet op (toekomstige) medewerkers. Met goede Employer Branding verover je een plekje in zowel het hoofd als hart van bestaande en potentiële medewerkers.

Skills & Brands helpt jouw Employer Branding op weg

Laat jouw bedrijf opvallen!

Employer Branding laat jouw bedrijf opvallen tussen alle concurrenten op de arbeidsmarkt. Om een voorkeur te creëren bij kandidaten, moet je onderzoeken wie jij als organisatie bent. Wat maakt je authentiek? Een onderscheidende identiteit van de organisatie is hiervoor cruciaal. Deze vormt de basis voor de boodschap richting de arbeidsmarkt. 

 

Daarnaast wil je als bedrijf weten wie jouw ideale kandidaten zijn en wat hen beweegt. Met de boodschap kun je laten zien wie je bent en wat je als werkgever te bieden hebt. Zo ontstaat een aantrekkelijk imago waarmee de organisatie talent als een magneet aantrekt.

Skills & Brands heeft veel kennis van en ervaring met het ontwikkelen van een onderscheidende werkgeversidentiteit. Samen met jou gaan we met de identiteit en de boodschap van jouw organisatie aan de slag.

Wat levert een Employer Branding traject bij Skills & Brands op?

N

Onderscheidende positionering

N

Aantrekken juiste medewerkers

N

Snelle invulling vacatures

N

Minder kosten

 Genoeg redenen om je Employer Branding eens onder de loep te nemen. Skills & Brands helpt je hier graag bij!

"Skills & Brands helpt krachtige bedrijven te bouwen"

door samen te vinden – binden - boeien

Onze blogs

Zorg voor een sterk werkgeversmerk!

Zorg voor een sterk werkgeversmerk!

We zoeken allemaal naar de juiste mensen die passen bij onze organisatie. Maar deze mensen vinden  en tevens aan je binden blijkt in de praktijk toch vaak lastig te zijn. In onze concurrerende  maatschappij is het daarom noodzakelijker dan ooit om consistent uit te dragen wie je als organisatie bent. Wie tijd steekt in een sterk werkgeversmerk, ook wel employer branding, is de concurrentie voor. Een krachtig werkgeversmerk...

Lees meer

Job Marketing

Je bent volop bezig met het vinden van een nieuwe medewerker voor jouw organisatie. Om de...

Lees meer