Job Marketing

Iconen Employer Branding

Employer Branding

Iconen Recruitment

Recruitment

Iconen Job Marketing

Job Marketing

Iconen Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarkt-communicatie

Iconen Loopbaanontwikkeling

Duurzame Inzetbaarheid

Iconen Training

Academy

Job Marketing

Job Marketing, ook wel vacaturemarketing is het gericht vermarkten van een baan aan een specifieke doelgroep door de inzet van de juiste media en middelen en door in te spelen op de wensen en behoeften van deze doelgroep.

Skills & Brands helpt jou de ideale kandidaat te bereiken door een optimale inzet van (online) mediakanalen. Met het inzetten van verschillende kanalen, specifiek gericht op de doelgroep, vergroot je de zichtbaarheid van een vacature als ook de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een mix van sociale mediakanalen, jobboards, werken-bij site en vacaturezoekmachines.

Skills & Brands helpt jou de ideale kandidaat te bereiken door een optimale inzet van (online) mediakanalen.

Waarom Job Marketing?

Het voordeel van Job Marketing is dat de vacature veel beter gezien wordt door je doelgroep. Naast actieve werkzoekenden, bereik je met Job Marketing ook de latent zoekenden en de niet-zoekenden. Het levert de organisatie dus meer reacties op. En, niet onbelangrijk, deze zichtbaarheid draagt ook bij aan jouw Employer Branding. Een heleboel vliegen in één klap dus!

Hoe kan Skills & Brands Job Marketing voor jouw bedrijf inzetten?

N

Recruitmentstrategie

Skills & Brands kan jouw bedrijf helpen de juiste recruitmentstrategie te bepalen. We stellen persona’s op en adviseren de juiste middelen en kanalen op basis van deze persona/doelgroep.
N

Creatieve boodschap

We kunnen je adviseren hoe je de boodschap op een creatieve manier kunt brengen en promoten via sociale media of via jobsites.
N

Werken-bij site

En natuurlijk kunnen we ook helpen met een eigen werken-bij site, als ook met de uitvoering van de recruitmentstrategie.

Job Marketing advies nodig? Bel Skills & Brands!

"Skills & Brands helpt krachtige bedrijven te bouwen"

door samen te vinden – binden - boeien

Onze blogs

Whitepaper arbeidsmarktcommunicatie

Whitepaper arbeidsmarktcommunicatie

Heb jij ook moeite met het vinden van de juiste medewerkers? Of juist met het vasthouden van je medewerkers? Of misschien worstel je met het op de kaart zetten van jouw organisatie als aantrekkelijk werkgever? Een goede arbeidsmarktcommunicatiestrategie helpt je daarbij!Wil je hier meer over weten, download dan nu onze whitepaper 'In 7 stappen naar een goede arbeidsmarktcommunicatie'.

Lees meer

Whitepaper 6 tips voor een effectieve Employer Branding

De huidige arbeidsmarkt is nou niet wat je noemt een hoorn des overvloeds. Voor veel werkgevers is het momenteel best lastig om de juiste krachten aan te trekken. Wij jij ook de vruchten plukken van een sterk werkgeversmerk? Lees nu onze whitepaper met 6 praktische tips voor een effectieve Employer Branding.

Lees meer