Ons Team

Ontmoet ons.

Wij zijn Brigitte Grootveld, Elke Naudts, Jeanine Schouten & Yvonne van der Harst. Samen zijn wij de drijvende kracht achter Skills & Brands. Door onze expertises op het vlak van arbeidsmarktspecialisatie en –(online) marketingcommunicatie te bundelen, helpen wij bedrijven met het vinden, binden en boeien van de juiste medewerkers.

Dit doen we met onze 360 graden aanpak op het gebied van Employer Branding, Recruitment, Arbeidsmarktcommunicatie, Job Marketing, Duurzame Inzetbaarheid en onze eigen Academy.

Skills & Brands helpt krachtige bedrijven
te bouwen

door samen te vinden – binden – boeien

Ons verhaal

Al een tijdje hadden wij, arbeidsmarktdeskundige Brigitte Grootveld (zichtbaaropzoek.nl) en de communicatie-experts Elke Naudts & Jeanine Schouten (mix&match.com), het idee om het vinden, binden en boeien van mensen op een andere manier aan te pakken. Een aanbod met alle disciplines onder één dak. Ondertussen kwamen wij in contact met (online) marketeer Yvonne van der Harst. Een aantal brainstormsessies verder besloten we om met z’n vieren onze expertises en krachten te bundelen. Dit om bedrijven een totaalconcept aan te bieden voor een krachtig, toekomstbestendig bedrijf met de juiste medewerkers aan boord die daar ook graag willen blijven. Zo is Skills & Brands geboren.

 

Ons team

Brigitte
Grootveld

Lees meer over Brigitte

Jeanine
Schouten

Lees meer over Jeanine

Yvonne
van der Harst

Lees meer over Yvonne