Brigitte Grootveld

Ontmoet Brigitte.

Ruim 10 jaar heb ik, in diverse functies,  in de arbeidsbemiddeling gewerkt. Hier heb ik menig bedrijf van binnen mogen ervaren en begeleiden met recruitment vraagstukken. In 2013 heb ik mijn eigen onderneming, Zichtbaar op Zoek, opgericht. Door mij naast recruitment te ontwikkelen op gebieden als loopbaanontwikkeling en employer branding kan ik werkzoekenden, overheidsinstanties en werkgevers een bredere begeleiding bieden. 

Medio oktober 2020 ben ik met Elke, Jeanine en Yvonne Skills & Brands gestart, een uniek arbeidsmarktconcept waarmee wij organisaties begeleiden naar een sterk werkgeversmerk.

Door dit concept bundelen we onze krachten waardoor we een totaal pakket kunnen aanbieden om ieder bedrijf naar een uniek werkgeversmerk te begeleiden.  

Vinden, binden & boeien door wensen, behoeften en huidige beeld te vertalen naar een maatwerkoplossing.

Brigitte & haar skills

Ik fungeer als een spons wanneer het gaat om arbeidsmarktinformatie. Daarnaast volg ik graag trainingen of workshops die ik op mijn eigen wijze kan inzetten voor mijn klanten. Zo ben ik gecertificeerd Scrum Master en studiekeuze adviseur maar heb ik ook een workshop zakelijk tekenen gevolgd. Mijn expertise is mijn brede arbeidsmarkt kennis en het inzetten van veranderprocessen omzetten naar realistische doelstellingen voor mens en organisatie. Mijn persoonlijke skills zijn: enthousiasmeren, inlevingsvermogen, gedreven, openheid en een praktische instelling.

Brigitte & Skills & Brands

  • Duurzame inzetbaarheid 82% 82%
  • Loopbaanontwikkeling 95% 95%
  • Arbeidsmarkt gerelateerde veranderprocessen 72% 72%
  • Employer Branding 80% 80%
  • Recruitment 70% 70%

Samen met Elke, Jeanine en Yvonne heb ik Skills & Brands opgericht. Wij hebben onze skills verenigd en daarmee een uniek concept in de arbeidsmarkt neergezet om iedere organisatie een sterk werkgeversmerk te bieden. In iedere fase van je organisatie zijn je medewerkers zijn je medewerkers belangrijk om je doelstelling te behalen. Je wilt de juiste mensen aantrekken maar vooral ook voorkomen dat de goede mensen je organisatie verlaten. Ons motto luidt dan ook: ‘Vinden, Binden en Boeien!’

Brigitte & privé

Mijn vrije tijd is vaak net zo divers & vol gepland als mijn zakelijke agenda. Wekelijks laat ik mij in de sportschool afmatten ?om gezond & fit te blijven. Op zaterdag ben ik te vinden bij de voetbalclub om bij mijn kinderen te kijken en een vrijwilligersbijdrage te leveren. Tuinieren, met vrienden eten en bijkletsen maar ook kneuterig met het gezin op de bank bieden mij, naast mijn werk, ontspanning en geluk! 

Ons team

Brigitte
Grootveld

Lees meer over Brigitte

Jeanine
Schouten

Lees meer over Jeanine

Yvonne
van der Harst

Lees meer over Yvonne