Yvonne van der Harst

Ontmoet Yvonne.

Ik ben een ondernemende, commerciële allround marketing- en communicatieadviseur met meer dan 20 jaar ervaring met diverse A-merken in diverse branches. Mijn passie voor het bouwen van merken is ontstaan in mijn cosmeticatijd, waar ik voor prachtige A-merken heb mogen werken. Ik geloof er sterk in dat het goed positioneren van je merk of bedrijf het fundament voor de gehele bedrijfsvoering kan zijn. 

Ik geloof er sterk in dat het goed positioneren van je merk of bedrijf het fundament voor de gehele bedrijfsvoering kan zijn

Yvonne & haar skills

Ondernemend als ik ben, ging ik met mijn vwo-diploma op zak de ‘wijde wereld in’. Eerst als au-pair in Parijs en vervolgens Vertaalkunde studeren in Brussel. Na mijn studie kon ik vrijwel meteen aan de slag als marketeer in het bedrijfsleven, waar ik me vanaf dag één als een vis in het water voelde. Naast een opleiding marketingcommunicatie B heb ik diverse interne marketingopleidingen gevolgd bij mijn werkgevers (o.a. l’Oréal en Sanoma Uitgevers). De laatste 10 jaar ben ik me vooral op online marketing en communicatie gaan focussen in mijn functies en heb mijn skills uitgebreid met diverse opleidingen op dit gebied: o.a. strategisch online-advies, contentstrategie- en management, social media & PR, Google Analytics, etc.

 

Mijn persoonlijke skills? Ik noem mezelf een echte strategische doener, ben pragmatisch ingesteld en klantgericht. Door mijn jarenlange ervaring op marketing en communicatiegebied komt ik snel tot de kern van zaken, ongeacht de branche. Dankzij mijn creativiteit en resultaatgerichtheid kan ik snel strategische plannen en ideeën omzetten in concrete plannen. En dit zou ik graag voor jouw bedrijf willen doen!

Yvonne & Skills & Brands

  • (online) Marketing 82% 82%
  • Marketingcommunicatie 95% 95%
  • Customer journey trajecten 72% 72%
  • Employer Branding 80% 80%

Via mijn samenwerking met Jeanine en Elke heb ik kennisgemaakt met de bruisende Brigitte. Tussen deze drie dames borrelde al ‘iets’ en met z’n vieren hebben we het concept verder uitgewerkt: een 360 graden aanpak om krachtige bedrijven te bouwen. Het idee achter Skills & Brands is het bouwen van sterke brands door de combinatie van onze diverse skills: arbeidsmarktkunde, recruitment, communicatie en (online)marketing. Zo zorgen wij ervoor dat je de juiste medewerkers bindt aan je organisatie en je bedrijf een sterk merk wordt. Zodat de zorgvuldig geworven medewerkers deel blijven uitmaken van je organisatie En je bedrijf gereed is voor de toekomst.

 

Yvonne & privé

Sinds een jaar heb ik mijn stadse leven in Amsterdam verruilt voor het mooie Voorne-Putten. In mijn vrije tijd geniet ik volop van de natuur: wandelen, hardlopen, varen, tuinieren. Daarnaast ben ik een woon-freak en verslind alles wat met binnenhuisinrichting te maken heeft. Ook klus ik graag in ons middeleeuwse huis. Omdat dit huis een enorme aantrekkingskracht op alles en iedereen heeft, vind je me ook vaak in de keuken. Ook ben ik dol op verre reizen maken, iets waar ik vroeger veel meer tijd voor had.  

Ik woon samen met mijn vriend, zoon, twee bonusdochters, bonusschoonouders, hond, kat, kippen, konijn en Skillz & Brent, onze kantooreenden.

Ons team

Brigitte
Grootveld

Lees meer over Brigitte

Jeanine
Schouten

Lees meer over Jeanine

Yvonne
van der Harst

Lees meer over Yvonne