Elke Naudts

Ontmoet Elke.

Al 10 jaar ben ik werkzaam als communicatieadviseur en mede-eigenaar van communicatiebureau Mix&Match.com. Wanneer het om organisaties en mensen gaat, speelt communicatie een belangrijk rol. Zo schrijf ik de ene dag een vacaturetekst voor diverse (online) mediamiddelen. En denk ik op andere dagen mee over veranderingen, een wervingscampagne, de implementatie van nieuwe HRM-software, of het slim inzetten van data, informatie en IT. Hoe je mensen meeneemt in het proces, de kernboodschap treffend formuleert en mediamiddelen effectief inzet, daar ga ik voor! 

Hoe je mensen meeneemt in het proces, de kernboodschap treffend formuleert en mediamiddelen effectief inzet, daar ga ik voor!

Elke & haar skills

Na een hbo-opleiding aan de Hotel Managementschool in Leeuwarden heb ik gewerkt bij dienstverlenende  organisaties in de profit sector. Van medewerker marketingcommunicatie tot manager customercontact. In alle functies en opdrachten streef ik altijd naar het best mogelijke resultaat. In de loop der jaren heb ik een verscheidenheid aan trainingen en opleidingen gevolgd om mijn kennis en expertise te verbreden en verdiepen. In de uitvoering van mijn werk vind ik het belangrijk om informatie op te halen, te sparren en elkaar te versterken. Mijn persoonlijke skills zijn: samenwerken, effectief communiceren, betrouwbaar en integer.

Elke & Skills & Brands

  • Arbeidsmarktcommunicatie 82% 82%
  • Employer Branding 95% 95%
  • Interne- en externe communicatie 72% 72%
  • Jobmarketing 80% 80%

Samen met Brigitte, Elke en met Yvonne als onze vaste adviseur richtte ik Skills & Brands op. Door het verenigen van onze kennis en kunde zijn we samen meer dan de som der delen als het gaat om arbeidsmarktcommunicatie. Geen vast stramien of checklist, maar een maatwerkoplossing voor ieder vraagstuk. Want het (media)gedrag van elke doelgroep is sterk onderhevig aan veranderingen. Daarbij verwerkt iedere generatie informatie weer op een andere manier. Een aantrekkelijk werkgeversmerk haalt het beste in mensen naar boven en geeft trots en energie. Energie die nodig is om als bedrijf klaar te zijn voor de toekomst. 

Ons team

Brigitte
Grootveld

Lees meer over Brigitte

Jeanine
Schouten

Lees meer over Jeanine

Yvonne
van der Harst

Lees meer over Yvonne