Jeanine Schouten

Ontmoet Jeanine.

Ruim 10 jaar ben ik werkzaam als communicatieadviseur en, samen met Elke, eigenaar van communicatiebureau Mix&Match.com. In deze 10 jaar hebben wij een diverse groep aan klanten mogen adviseren en ondersteunen in hun communicatieprocessen en -activiteiten. Klanten in het primair onderwijs, gemeente, de M&A-sector, particuliere zorgvilla’s en kleine retailers.

Voor mij is communicatie succesvol als we naar elkaar luisteren en met elkaar brainstormen om te achterhalen wat jouw organisatie drijft en wat de wensen en behoeften zijn. Vervolgens zet ik het vraagstuk om naar een maatwerkoplossing. 

Iedere organisatie is immers uniek.

Jeanine & haar skills

Na een hbo-opleiding Communicatie heb ik gewerkt bij diverse organisaties in de (non) profit sector. Om mijn skills en expertise te verbreden heb ik meerdere trainingen in mijn vakgebied gevolgd. Van een training presentatietechnieken, sociale media, storytelling tot een training crisiscommunicatie. Mijn expertise ligt bij strategieontwikkeling, conceptontwikkeling en implementatie. Mijn persoonlijke skills zijn: inlevingsvermogen, betrokkenheid, samenwerken, plannen/organiseren, betrouwbaar en integer.

Jeanine & Skills & Brands

  • Arbeidsmarktcommunicatie 82% 82%
  • Employer Branding 95% 95%
  • Interne- en externe communicatie 72% 72%
  • Jobmarketing 80% 80%
  • (vacature) Tekstschrijven 70% 70%

Samen met Brigitte, Elke en Yvonne heb ik Skills & Brands opgericht. Wij hebben onze skills verenigd en daarmee een uniek concept in de arbeidsmarkt neergezet. We starten met het ontwikkelen van een arbeidsmarktcommunicatiestrategie om een sterk werkgeversmerk te ontwikkelen, ook wel employer branding. Met een goed employer brand trek je de mensen aan die passen bij jouw werkgeverscultuur. Door te zorgen voor een positieve ervaring bij de kandidaat en continu zichtbaar te zijn, laat je zien waar jouw organisatie zich in onderscheid (recruitment en job marketing). En met een duurzame inzetbaarheid tot slot bind en boei je jouw medewerkers. Ons motto luidt dan ook: ‘Vinden, Binden en Boeien!’

Jeanine & privé

In mijn vrije tijd ben ik op de golfbaan te vinden en volg ik energieke workouts. Voor een algehele ontspanning lig ik met regelmaat op mijn yogamat. Verder tuinier ik graag en maak heerlijke wandelingen op het strand of in de duinen. En ik vind het gezellig om met vrienden te eten en te borrelen.

Ons team

Brigitte
Grootveld

Lees meer over Brigitte

Jeanine
Schouten

Lees meer over Jeanine

Yvonne
van der Harst

Lees meer over Yvonne