Skillz & Brent

Ontmoet Skillz & Brent.

Skillz & Brent zijn onze kantooreenden. Ze zijn ondernemend, een tikje eigenwijs en houden veel van overleggen. Ze zijn autodidact, alhoewel ze openstaan voor trainingen om hun skills te verbeteren. Zo hebben ze zwemles gekregen in de vijver.

Skillz & Brent & hun skills

Onze Smile & Brightness Adviseurs zijn heel goed in kwetteren. En dan niet zomaar kwetteren, maar constructief kwetteren. Ze houden van overleg en samenwerken. En van helder communiceren en een transparante aanpak. Net als wij van Skills & Brands. Daarom gaan wij ook graag met u in gesprek en werken graag met u samen. Om vervolgens met onze heldere adviezen uw organisatie krachtig en futureproof te maken.

 

Daarnaast toveren onze kantooreenden vaak een glimlach op ieders gezicht. Iets wat wij van Skills & Brands erg belangrijk vinden. Ons doel is dat (samen)werken met Skills & Brand leidt tot tevreden en blije klanten.

Skillz & Brent & Skills & Brands

  • Constructief kwetteren 82% 82%
  • Overleg en samenwerken 95% 95%
  • Klanten blij maken 72% 72%

Bij Skills & Brands houden we wel van een beetje reuring en out of the box denken. Skillz & Brent passen precies in dit plaatje. Ze houden ons een spiegel voor als we teveel kwetteren. Zijn een voorbeeld voor ons als ze samen constructief kwetteren. En helpen ons er de hele dag aan te herinneren dat lachen belangrijk is en samenwerken vooral heel erg leuk is.

Ons team

Brigitte
Grootveld

Lees meer over Brigitte

Jeanine
Schouten

Lees meer over Jeanine

Yvonne
van der Harst

Lees meer over Yvonne