Recruitment

Iconen Employer Branding

Employer Branding

Iconen Recruitment

Recruitment

Iconen Job Marketing

Job Marketing

Iconen Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarkt-communicatie

Iconen Loopbaanontwikkeling

Duurzame Inzetbaarheid

Iconen Training

Academy

Recruitment

Bij Skills & Brands geloven we dat de juiste medewerker op de juiste plek goud waard is voor een organisatie. Alleen de juiste mensen vinden en aan je binden is meer dan het plaatsen van een vacature. Daar komt veel meer bij kijken en het kost tijd. Bovendien is talent vinden één ding, maar dit talent aan je bedrijf binden en boeien is een volgende stap. Want zeg nou zelf: wie wil veel tijd en geld steken in werving en selectie van kandidaten die uiteindelijk geen perfecte match en geen blijvende aanvulling zijn voor jouw personeelsbestand?

 

De juiste medewerker op de juiste plek is goud waard!

Skills & Brands biedt 360° aanpak recruitment

Uit ervaring weten wij dat je het werven van talent er niet ‘zomaar even’ naast doet. Skills & Brands biedt bedrijven daarom een 360° aanpak door diverse expertises met elkaar te verbinden. Hierdoor vind je niet alleen de juiste kandidaten, maar bind je ze voor een lange termijn ook aan je organisatie en blijven ze geboeid.

 

Effectieve recruitment:
lange termijn strategie

Samen met jou gaan we dit 360° plan van aanpak invullen om vervolgens uit te voeren. Vanuit diverse disciplines kijken we naar jouw bedrijf: marketing, communicatie, recruitment, arbeidsmarktkunde, loopbaanadvies en training. Zo bieden we niet alleen effectieve recruitment, maar zorgen er ook voor dat je bedrijf een sterk werkgeversmerk wordt. Door de talenten te bieden wat ze nodig hebben, helpen we ook om deze talenten blijvend aan de organisatie te binden.  

Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients.

(Richard Branson)

"Skills & Brands helpt krachtige bedrijven te bouwen"

door samen te vinden – binden - boeien

Onze blogs

Zorg voor een sterk werkgeversmerk!

Zorg voor een sterk werkgeversmerk!

We zoeken allemaal naar de juiste mensen die passen bij onze organisatie. Maar deze mensen vinden  en tevens aan je binden blijkt in de praktijk toch vaak lastig te zijn. In onze concurrerende  maatschappij is het daarom noodzakelijker dan ooit om consistent uit te dragen wie je als organisatie bent. Wie tijd steekt in een sterk werkgeversmerk, ook wel employer branding, is de concurrentie voor. Een krachtig werkgeversmerk...

Lees meer

Job Marketing

Je bent volop bezig met het vinden van een nieuwe medewerker voor jouw organisatie. Om de...

Lees meer