Whitepaper in 3 stappen naar een sterke vacaturetekst

Ben je bezig met de ontwikkeling van een wervingscampagne? En wil je ervoor zorgen dat jouw vacature(s) opvallen bij de juiste doelgroep? Dan is een goede en wervende vacaturetekst van onschatbare waarde. Maar hoe sluit je aan bij de juiste type mensen? En hoe val ik op tussen al die andere vacatures? In deze whitepaper In 3 Stappen naar een Sterke Vacaturetekst vertellen wij je meer over de pluspunten van een succesvolle vacaturetekst en reiken we 3 stappen aan om keer op keer wervende vacatureteksten te schrijven.

Onze diensten

Over ons

Skills & Brands helpt bedrijven, met behulp van een integrale aanpak, met het vinden, binden en boeien van talentvolle medewerkers die passen bij het bedrijf.

Lees meer.

Whitepaper 6 tips voor een effectieve Employer Branding

Whitepaper 6 tips voor een effectieve Employer Branding

De huidige arbeidsmarkt is nou niet wat je noemt een hoorn des overvloeds. Voor veel werkgevers is het momenteel best lastig om de juiste krachten aan te trekken. Wij jij ook de vruchten plukken van een sterk werkgeversmerk? Lees nu onze whitepaper met 6 praktische tips voor een effectieve Employer Branding.

Whitepaper arbeidsmarktcommunicatie

Whitepaper arbeidsmarktcommunicatie

Heb jij ook moeite met het vinden van de juiste medewerkers? Of juist met het vasthouden van je medewerkers? Of misschien worstel je met het op de...